Betonvloer verwijderen

Soms kan het nodig zijn om de betonvloer in uw woning te laten verwijderen, bijvoorbeeld als u een nieuwe vloer wilt leggen of de indeling van uw woning wilt veranderen. Het verwijderen van een betonvloer is een lastige klus en kan niet handmatig worden gedaan.

Daarom is het verstandig om een professioneel vloerenbedrijf in te schakelen. 040 Vloeren uit Eindhoven helpt u hier graag bij. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan!

Waarom een betonvloer verwijderen?

De belangrijkste reden waarom mensen een betonvloer laten slopen, is omdat ze een nieuwe vloer willen leggen of de indeling van hun woning willen veranderen. Ook bij het aanleggen van leidingwerk, het verwijderen van betonrot en het vernieuwen van de fundering is het meestal nodig om de bestaande betonvloer te verwijderen. Daarnaast kan het zijn dat de bestaande betonvloer versleten is en daarom vervangen moet worden.

Een betonvloer ligt meestal onder de vloer op de benedenverdieping, bijvoorbeeld in de woonkamer. Meestal is een woonkamer betonvloer ongeveer 7 centimeter dik. Heeft u een ouder huis (van voor 1930 bijvoorbeeld), dan kan het zijn dat de ondervloer niet van beton is, maar van hout.

Wat is de prijs voor het verwijderen van een betonvloer?

Het is lastig om een precieze inschatting te maken van de prijs van het verwijderen van een betonvloer. De hoeveelheid werk die erbij komt kijken hangt namelijk af van een aantal factoren.

Denk aan de dikte van de vloer, de hoeveelheid puin dat er geruimd moet worden en de grootte van de vloer in m2. Hoe dikker de vloer en hoe groter het oppervlak, hoe meer tijd (en dus geld) het kost.

Wilt u een inschatting van de prijs voor het verwijderen van de betonvloer in uw woning? Vraag onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan.

Betonvloer laten verwijderen door 040 Vloeren

Voor het verwijderen van uw bestaande betonvloer bent u bij 040 Vloeren aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen en verwijderen van vloeren, waaronder ook betonvloeren. Onze specialisten werken netjes en zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig wordt verwijderd.

Neem contact op met 040 Vloeren voor het slopen van uw betonvloer

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het laten verwijderen van uw betonvloer? Neem contact met ons op. Dit kan via info@040vloeren.nl, of door te bellen naar 040-2051882.

Verder is het goed om te weten dat u ook bij 040 Vloeren terecht kunt voor vloeren onderhoud of het laten leggen van een nieuwe vloer. Wij adviseren u hier graag in.

Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  De Graafjes

  PVC- vloer in onze badkamer laten leggen. Echt top!

  Fam. Maluku

  Helaas lange levertijd van de vloer maar mooi gelegd.

  John

  Beste 040 Vloeren, bedankt voor alle hulp tijdens het verbouwen van mijn woning. Door jullie is mijn woning geworden zoals ik voor ogen had.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×