PVC

Schuift u meerdere keren per jaar uw meubels op een andere plek? Heeft u spelende kinderen of rondrennende huisdieren in uw woning?
Dan is de PVC- vloer dé uitkomst voor u!

PVC is een materiaal wat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, door de stevigheid en het duurzame materiaal. Daarnaast is het erg makkelijk te reinigen & bestendig tegen vocht.
Hierdoor kan een PVC- vloer in iedere ruimte gelegd worden, zélfs in uw badkamer!

Ook zijn PVC- vloeren de perfecte vloeren als u huisdieren heeft, omdat de vloer antibacterieel is & vuiltafstotend. Dit komt doordat de vloer enorm vlak afgewerkt is en vuil weinig kans heeft om zich te hechten aan de vloer.

Er is een eindeloze keuze aan kleuren, patronen en merken. Naast de unieke kleuren van PVC- vloeren zijn er ook luxe vloeren met een voelbaar reliëf van steen of hout. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling en geeft u het gevoel van een houten of bijvoorbeeld stenen vloer.

Wilt u graag meer informatie over PVC- vloeren of een afspraak plannen met één van onze adviseurs? Neem contact met ons op en wij sturen onze specialisten graag bij u langs voor passend advies!
Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier, u kunt ook een mail sturen naar info@040vloeren.nl of bellen naar 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  De Lange- Vos

  Heren met verstand van zaken en goed advies

  Familie de Boer

  Uitstekend geholpen door Frank. Hij is bij ons thuis geweest en heeft alle opties met ons besproken. We wilden eigenlijk écht hout, maar hebben toch voor pvc gekozen. Super blij mee!

  VDLinden

  Helaas lang moeten wachten op een offerte omdat – naar zeggen – het erg druk is. Gelukkig alsnog iemand thuis geweest en ons voorzien van advies.
  Past niet in ons budget maar bedankt voor de moeite.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×