Vloeren

Een vloer zorgt voor een bepaalde sfeer in uw woning of (bedrijfs)pand en als een vloer er eenmaal in ligt, is het vaak het plan dat deze er voor langere tijd zal liggen.
040 Vloeren biedt daarom enkel vloeren van zeer goede kwaliteit aan, welke duurzaam zijn én welke het best passen bij uw wensen & behoeften.

De adviseurs van 040 Vloeren weten als geen ander dat het kiezen van een nieuwe vloer een érg belangrijke keuze is, waardoor zij u het gehele traject zullen begeleiden, van begin tot oplevering!
Doordat er enorm veel keus is in de vloerenbranche, is het van belang vooraf vast te stellen welke eisen u stelt aan een vloer, welke sfeer u wilt creëren en bijvoorbeeld wat uw woon/werksituatie is.

Het team van 040 Vloeren staat voor u klaar om samen met u de juiste keuze te maken!

Cementdekvloer

Een cementdekvloer is een laatste afwerklaag bovenop een draagvloer. Deze afwerklaag zorgt ervoor dat bijvoorbeeld een ondervloer op goede hoogte gebracht kan worden of om een vlakke ondervloer te verkrijgen. Ideaal om lelijke leidingen weg te laten werken of oneffenheden glad te strijken!

Hout

Een houten vloer is een massief houten vloerbedekking welke bestaat uit op maat gezaagde planken. Hout is een veelvoorkomende keuze als vloermateriaal en kan in diverse stijlen, kleuren en patronen worden geplaatst. Een houten vloer zit in het duurdere segment, maar is met het juiste onderhoud wel levensloopbestendig!

Parket

Een parketvloer is – in tegenstelling tot een houten vloer – een vloerbedekking, opgebouwd uit verschillende lagen hout. Een parketvloer zorgt voor een warme uitstraling in uw woning of (bedrijfs)pand en is erg duurzaam.

Laminaat

Laminaat is een compostietplaatmateriaal dat uit verschillende lagen is opgebouwd. Het grote verschil tussen een houten/parketvloer is dat een houten vloer en parket is gemaakt van écht hout & laminaat van samengeperst hout (MDF of HDF met een houtprint).Omdat laminaat een (vaak) voordeligere vloer is dan parket of hout, is laminaat momenteel de populairste vloer in ons assortiment!

PVC

Een PVC vloer is een houtvrije parketvloer. Het is een kunststof vloerbedekking, speciaal ontwikkeld als alternatief voor hout, parket of laminaat. PVC is een materiaal wat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, door de stevigheid en het duurzame materiaal. Daarnaast is het erg makkelijk te reinigen & bestendig tegen vocht.

Tegels

Een tegelvloer is vaak de basis van een interieur en brengt elke ruimte tot leven. Daarnaast zijn tegelvloeren enorm praktisch als het gaat om onderhoud & hygiëne. Bovendien is een tegelvloer erg duurzaam en wanneer er toch schade ontstaat, is dit eenvoudig op te lossen waardoor niet de gehele vloer vervangen hoeft te worden.

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor u zijn?

De deskundige adviseurs van 040 Vloeren staan tijdens kantoortijden voor u klaar om al uw vragen omtrent vloer- en vloerafwerking te beantwoorden! U kunt hiervoor bellen met nummer 040-2051882 of contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Breed aanbod
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×