Vloeren laten leggen

Wilt u een vloer laten leggen? Daar kan 040 Vloeren u bij helpen!

Heeft u gekozen voor een houten vloer om een landelijke sfeer te creëren? Of gaat u toch voor PVC wegens het duurzame materiaal? Welke keus u ook maakt, de adviseurs van 040 Vloeren zullen u van A tot Z begeleiden tijdens het gehele proces. Of u nu een visgraat vloer laat leggen of een ander soort vloer.

Het leggen van een vloer is een omvangrijke klus. Allereerst omdat de gehele woning of (bedrijfs)pand leeg dient te zijn, vooraleer er gestart kan worden.
Daarnaast is een vloer vaak niet binnen één dag gelegd en waardoor dat komt, leggen we graag aan u uit.

Welke vloerbedekking u ook kiest, er dient ten alle tijden een egale ondervloer gerealiseerd te worden. Zónder juiste ondervloer krijgt u nooit een mooie bovenvloer!

Het egaliseren van een vloer kan meestal binnen een dag gerealiseerd worden, afhankelijk van de ruimte, waarna het uiteraard een aantal dagen dient te drogen.
Is het erg vochtig weer? Reken dan maar op een dag extra drogingstijd.

Een tijdsindicatie voor het leggen van de daadwerkelijke vloerbedekking, kan niet zomaar gegeven worden. Dit hangt uiteraard af van het soort materiaal, de grootte van de ruimte en de weersomstandigheden.

Laat u vooraf goed informeren door de vakkundige adviseurs van 040 Vloeren en u komt niet voor verassingen te staan!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod
  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×