Visgraat vloer laten leggen

De visgraat vloer is dé populairste vloer van het moment. Logisch, want deze vloer straalt luxe uit en geeft warmte. Of het nou voor de keuken, woonkamer of badkamer is, deze vloer staat overal prachtig. Een visgraat vloer laten leggen is dan ook een uitstekend idee!

Een visgraat vloer bestaat vaak uit hout, en dat is dan meteen ook de meest prijzige optie. Andere, minder dure opties zijn visgraat vloeren van laminaat, PVC, kurk of Novilon. Deze materialen zijn ook wat praktischer, daarom is een pvc visgraat vloer laten leggen een goede optie.

Bij visgraat vloeren lopen niet alleen de materialen uiteen. U kunt ook kiezen uit verschillende kleuren en patronen. Of kijk eens naar de Hongaarse punt, een soort broertje van het visgraatpatroon.

Waarom een visgraat vloer laten leggen?

Visgraat vloeren zijn sfeervol, tijdloos en geven veel warmte aan de ruimte. Ze hebben vanwege de gebruikte materialen en het patroon vaak een natuurlijke uitstraling. Ondanks dat een visgraat vloer er compleet anders uitziet dan gewoon laminaat, is deze soort vloer in bijna iedere ruimte te leggen. Daarnaast is het ook gewoon mogelijk om vloerverwarming aan te leggen onder een visgraat vloer.

De materialen, kleuren en prijzen lopen uiteen. Zo past in ieder huis een visgraat vloer. Wilt u toch liever een visgraat tegelvloer dan een houten visgraat vloer laten leggen? Ook dan kunt u bij 040 Vloeren terecht.

Wat zijn de kosten van het laten leggen van een visgraat vloer?

De kosten van het laten leggen van een visgraat vloer lopen uiteen van €140 tot €200 per m2. Deze prijzen zijn indicatief en verschillen per materiaal, kleur, patroon en de grootte van de ruimte. Deze prijsindicatie is inclusief de visgraat vloer.

Benieuwd naar de exacte kosten voor het leggen van een visgraat vloer? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan!

Kan een visgraat vloer met vloerverwarming?

Een visgraat vloer laten leggen met vloerverwarming is zeker mogelijk, maar het kan niet in alle gevallen. Een houten vloer of parketvloer is niet geschikt voor vloerverwarming. Een pvc-vloer in de meeste gevallen wel. 040 Vloeren legt dan ook graag een pvc visgraat vloer voor u aan, zodat u kunt genieten van warmte én een mooie vloer.

We adviseren u graag over de beste keuze vloer- en verwarmingscombinatie, en daar komen we ook graag voor langs. Geïnteresseerd en heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We zorgen er graag voor dat er bij u in huis de mooiste vloer komt te liggen, die ook nog eens lekker warm aanvoelt.

Visgraat vloer laten leggen door 040 Vloeren

040 Vloeren is uw specialist in het leggen van vloeren en het leggen van tegels. We werken met een strakke planning, denken mee, werken netjes en weten van aanpakken! U kunt een visgraat vloer laten leggen in pvc, maar 040 Vloeren legt ook andere type vloeren aan. Van hout tot tegels, van cementdekvloeren tot parket en natuurlijk laminaat! Ook verzorgen we vloeren onderhoud voor u! 040 Vloeren is hét vloerenbedrijf van Eindhoven.

Mocht u nog vragen hebben neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via de mail, op info@040vloeren.nl, of telefonisch via 040-2051882.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  De Lange- Vos

  Heren met verstand van zaken en goed advies

  Familie Brouwer

  Perfecte ondervloer gelegd door 040 vloeren. De tegels hadden we al bij een andere leverancier geregeld, anders hadden we dit ook door 040 vloeren laten doen! Gemoedelijke mensen, no-nonsens en aanpakkers.

  Fam. Maluku

  Helaas lange levertijd van de vloer maar mooi gelegd.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×