Visgraat tegelvloer

Een visgraat vloer is dé vloer van dit moment. Vindt u deze vloer mooi, maar gaat uw voorkeur uit naar tegels? Dan is een visgraat tegelvloer een goede optie. Deze vloer heeft de looks van een visgraatvloer, maar de eigenschappen van een tegelvloer. Met andere woorden: de vloer is van keramiek, maar ziet er uit als hout.

Het leggen van een visgraat tegelvloer wordt vaak in de woonkamer, keuken of hal toegepast. Daarnaast zijn ze door het tegeloppervlak zelfs geschikt voor de badkamer of voor het toilet.

Wilt u een visgraat tegelvloer laten leggen? 040 Vloeren is expert in het leggen van tegels en vloeren. Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak, of informeer naar de mogelijkheden.

Waar moet u op letten bij een visgraat tegelvloer?

De visgraat vloer bestaat al heel lang. In 1539 werd het visgraat patroon als eerst gelegd door Italianen. Inmiddels is de visgraat vloer tijdloos en een echte klassieker. Het is daarbij goed om te weten dat de vloer verkrijgbaar is in verschillende materialen. Voorheen was dat alleen hout, maar inmiddels zijn er ook houtlook tegelvoeren in visgraat patroon. Daarnaast zijn er ook PVC en laminaat vloeren met een visgraat patroon verkrijgbaar.

Wilt u een keramische tegelvloer of houtlook tegelvloer in visgraat patroon laten leggen? 040 Vloeren helpt u graag. Wilt u een ander type vloer laten leggen? Bij 040 Vloeren helpen we u ook graag met het leggen van andere soorten vloeren.

De voordelen van een visgraat tegelvloer

Een visgraat tegelvloer heeft veel voordelen: het combineert de uitstraling van een houten vloer, met de prettige eigenschappen van een tegelvloer. Het voordeel van een visgraat tegelvloer is dat deze makkelijk te onderhouden is en goed te combineren is met vloerverwarming. Ook is de vloer stevig, krasbestendig en kan hij goed tegen water. Is de vloer vies? Dan hoeft u deze alleen even te dweilen en hij ziet er weer netjes uit.

Waar komt een tegelvloer met visgraat het beste tot zijn recht

U ziet een visgraat tegelvloer het vaakst in de woonkamer. Dat is niet gek, want de vloer geeft een warme en knusse uitstraling aan uw huis. Ook zien we de visgraat tegelvloer steeds vaker in de keuken. U hoeft met een tegelvloer in de keuken namelijk niet bang te zijn voor permanente vlekken. Dit geldt ook voor de badkamer of op het toilet. Wilt u deze ruimtes extra knus maken? Een visgraat tegelvloer in de badkamer of toilet is een mooie sfeermaker.

Wat is de beste maatvoering bij een visgraat tegelvloer?

Tegels in visgraatpatroon zijn er in verschillende maten. Welke maat tegel voor visgraat het beste is, hangt af van het gewenste effect en uw voorkeur.

De vuistregel is dat u rekening houdt met de grootte van de ruimte. Gaat het om een kleine ruimte, tot ongeveer 3,5 meter breed? Kies dan voor wat kleinere tegels (bijvoorbeeld 35 x 7 cm of 42 x 7 cm). Dit geeft een rustig effect. Gaat het om een grotere ruimte? Dan kunt u voor wat grotere tegels kiezen (bijvoorbeeld 45 x 9 cm of 75 x 15 cm).

Wat is de prijs van een visgraat tegelvloer?

De prijs van een visgraat tegelvloer is afhankelijk van het oppervlak, het soort visgraattegels (er zijn luxere en minder luxe varianten) en het uurloon van de tegelzetter. Wilt u een prijsindicatie ontvangen voor het leggen van visgraat tegels in uw woning? Vraag dan onderaan deze pagina een vrijblijvende offerte aan.

visgraat tegelvloer

Visgraat tegelvloer laten leggen door 040 Vloeren

040 Vloeren is expert in het leggen van vloeren en tegels. We leggen voornamelijk tegelvloeren in Eindhoven en omstreken. Daarnaast kunt u ook voor vloeren onderhoud bij ons terecht. Wilt u graag een normale visgraat vloer zonder tegels? Wij kunnen u ook van dienst zijn bij het laten leggen van een visgraat vloer.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u vragen? Bel ons op 040-2051882 of mail naar info@040vloeren.nl. Wij helpen u graag met het realiseren van de ideale vloer!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  VDLinden

  Helaas lang moeten wachten op een offerte omdat – naar zeggen – het erg druk is. Gelukkig alsnog iemand thuis geweest en ons voorzien van advies.
  Past niet in ons budget maar bedankt voor de moeite.

  De Lange- Vos

  Heren met verstand van zaken en goed advies

  T. Verstappen

  We hebben bij dit bedrijf meerdere dingen laten doen o.a. een nieuwe vloer en nieuwe raamkozijnen. De communicatie is prima, de uitvoering nog beter.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×