Vloeren onderhoud

Het levensloopbestendig maken van een vloer, valt of staat met het onderhoud! De ene vloer is de andere niet, maar álle vloeren dienen onderhouden te worden.

Het juiste onderhoud(product) zorgt ervoor dat u jarenlang zorgeloos kunt genieten van uw vloer. Producten zoals cementsluierverwijderaar, keramiek onderhoud, vuilverwijderaar en onderhoudswas behoren tot de opties om uw vloer onderhanden te nemen.

Uiteraard geeft het team van 040 Vloeren u graag advies op maat, zodat uw vloerbedekking weer jarenlang mee kan! Niet enkel de juiste producten zijn van belang, óók het tijdig laten opschuren van bijvoorbeeld parket behoort tot de mogelijkheden die 040 Vloeren aanbiedt.

Wilt u zélf aan de gang met uw vloer, door middel van een schuurbeurt? Dit raden wij ten strengste af, gezien het feit dat er enorm veel factoren meespelen hoe de vloer geschuurd moet worden zoals; van welk hout is het vloeroppervlak gemaakt, hoe dik is het hout, hoe vaak is de vloer al geschuurd, welke product ligt er ‘op’ de vloer enzovoort.

U kunt t.a.t. een vrijblijvend advies en prijsindicatie laten opmaken door de adviseurs van 040 Groep!

Tevens valt vloerherstel ook onder het onderhoud van een dergelijke vloerbedekking. Heeft u een kekje in uw tegel waar vuil in opgenomen wordt? Laat dit direct repareren door de deskundigen van 040 Vloeren en uw tegel is weer als nieuw!

Wilt u graag advies omtrent onderhoud van uw vloerbedekking?

De adviseurs van 040 Vloeren staan tijdens kantoortijden voor u klaar om al uw vragen omtrent vloeronderhoud te beantwoorden! U kunt hiervoor bellen met nummer 040-2051882 of contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Contact

Deskundig
Betrouwbaar
Breed aanbod
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×