Parket

Bent u op zoek een mooie parketvloer voor uw woonkamer? Of wilt u uw slaapkamer omtoveren tot een waar paleis met warme uitstraling?
040 Vloeren heeft de oplossing; parket!

Er zijn verschillende soorten parket zoals massief, lamel,- en visgraat parket. Welke het beste bij u past, hangt af van een aantal factoren zoals de ruimte waarin het gebruikt wordt, wilt u een karakteristieke landelijke of luxueuze look of wenst u bijvoorbeeld vloerverwarming.
Belangrijk om te weten is dat parket qua duurzaamheid een perfecte vloersoort is, deze gaat langer mee dan bijvoorbeeld PVC of laminaat! Dit is te danken aan het feit dat parket een hoge slijtvastheid heeft én schades vaak makkelijk te verhelpen zijn. Ook kan een parketvloer meerdere malen behandeld/geschuurd worden, waardoor uw vloer er weer als nieuw uit zal zien!

Een parketvloer is over het algemeen onderhoudsarm, wat betekent dat u er niet veel werk aan heeft om de vloer in goede staat te behouden. Uiteraard dient de vloer regelmatig gepoetst te worden, zodat zandkorrels en ander vuil zich niet kunnen hechten/schade aan kan brengen aan de vloer.

De adviseurs van 040 Vloeren raden aan om zéker eens per jaar de vloer te behandelen met onderhoudswax of onderhoudsolie. Wilt u graag meer informatie of een afspraak plannen met één van onze adviseurs? Neem contact met ons op en wij sturen onze specialisten graag bij u langs voor passend advies!
Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier, u kunt ook een mail sturen naar info@040vloeren.nl of bellen naar 040-2051882.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Breed aanbod

Uitgelichte reviews

T. Verstappen

We hebben bij dit bedrijf meerdere dingen laten doen o.a. een nieuwe vloer en nieuwe raamkozijnen. De communicatie is prima, de uitvoering nog beter.

VDLinden

Helaas lang moeten wachten op een offerte omdat – naar zeggen – het erg druk is. Gelukkig alsnog iemand thuis geweest en ons voorzien van advies.
Past niet in ons budget maar bedankt voor de moeite.

De Lange- Vos

Heren met verstand van zaken en goed advies

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×