Cementdekvloer

Bent u bezig met een verbouwing of wilt u een nieuwe vloer laten leggen maar is de bestaande vloer niet egaal? Wilt u lelijke leidingen wegwerken of vloerverwarming installeren?

Dan is het een optie om een cementdekvloer aan te laten brengen door 040 Vloeren, waardoor uw vloer weer ‘glad’ gemaakt wordt. De vloer wordt gebruiksklaar opgeleverd, zodat de vloerafwerking gerealiseerd kan worden.

In een cementdekvloer kan 040 Vloeren wapening aanbrengen, wat ervoor zorgt dat de cementdekvloer verstevigd wordt. Tevens is het risico op scheuren nihil én de kan de vloer zwaarder worden belast. 040 Vloeren beveelt het aanbrengen van wapening vooral aan als de cementdekvloer zichtbaar blijft. Hiermee bedoelen we dat er dus geen parket, laminaat- of bijvoorbeeld tegelvloer over gelegd wordt.

Uiteraard is iedere situatie uniek en komen de deskundige adviseurs van 040 Vloeren graag ter plaatse om u te voorzien van passend advies. U kunt hiervoor bellen met nummer 040-051882 of contact met ons opnemen middels het contactformulier. Zonder perfecte ondervloer, geen perfecte bovenvloer!

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  De Lange- Vos

  Heren met verstand van zaken en goed advies

  Richard de Boer

  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen grote fabriek waar 109234 mensen werken maar een regionaal bedrijf, leuk.

  Mw. Meijer

  Ik heb laminaat laten leggen, erg netjes.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×