Laminaat

Creëer eenvoudig een natuurlijke sfeer in uw woning of (bedrijfs)pand met een laminaatvloer van 040 Vloeren!

Laminaat kan in iedere ruimte van uw woning of pand gebruikt worden, enkel niet in natte ruimtes! Omdat laminaat een (vaak) voordeligere vloer is dan parket of bijvoorbeeld hout, is laminaat momenteel de populairste vloer in ons assortiment!

Een laminaatvloer heeft vele voordelen, maar dat is natuurlijk geen verassing als het op nummer één staat van populairste vloersoorten. Één van die voordelen is dat laminaat er stevig en slijtvast is door de kunststof bovenlaag. Naast de stevigheid zijn laminaatvloeren ook gemakkelijk in onderhoud en is er een eindeloze keuze aan verschillende kleuren en patronen. De toplaag is vaak voorzien van een reliëf, waardoor een laminaatvloer tevens erg realistisch en luxe aanvoelt.

Wilt u budgetvriendelijk een natuurlijke sfeer creëren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of (bedrijfs)pand? De adviseurs van 040 Vloeren staan tijdens kantoortijden voor u klaar om al uw vragen omtrent de aanschaf, plaatsing en behandeling van uw laminaatvloer te beantwoorden! U kunt hiervoor bellen met nummer 040-2051882 of contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Breed aanbod

Uitgelichte reviews

T. Verstappen

We hebben bij dit bedrijf meerdere dingen laten doen o.a. een nieuwe vloer en nieuwe raamkozijnen. De communicatie is prima, de uitvoering nog beter.

Richard de Boer

Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen grote fabriek waar 109234 mensen werken maar een regionaal bedrijf, leuk.

Familie Brouwer

Perfecte ondervloer gelegd door 040 vloeren. De tegels hadden we al bij een andere leverancier geregeld, anders hadden we dit ook door 040 vloeren laten doen! Gemoedelijke mensen, no-nonsens en aanpakkers.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×