Laminaat

Creëer eenvoudig een natuurlijke sfeer in uw woning of (bedrijfs)pand met een laminaatvloer van 040 Vloeren!

Laminaat kan in iedere ruimte van uw woning of pand gebruikt worden, enkel niet in natte ruimtes! Omdat laminaat een (vaak) voordeligere vloer is dan parket of bijvoorbeeld hout, is laminaat momenteel de populairste vloer in ons assortiment!

Een laminaatvloer heeft vele voordelen, maar dat is natuurlijk geen verassing als het op nummer één staat van populairste vloersoorten. Één van die voordelen is dat laminaat er stevig en slijtvast is door de kunststof bovenlaag. Naast de stevigheid zijn laminaatvloeren ook gemakkelijk in onderhoud en is er een eindeloze keuze aan verschillende kleuren en patronen. De toplaag is vaak voorzien van een reliëf, waardoor een laminaatvloer tevens erg realistisch en luxe aanvoelt.

Wilt u budgetvriendelijk een natuurlijke sfeer creëren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of (bedrijfs)pand? De adviseurs van 040 Vloeren staan tijdens kantoortijden voor u klaar om al uw vragen omtrent de aanschaf, plaatsing en behandeling van uw laminaatvloer te beantwoorden! U kunt hiervoor bellen met nummer 040-2051882 of contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  De Lange- Vos

  Heren met verstand van zaken en goed advies

  De Graafjes

  PVC- vloer in onze badkamer laten leggen. Echt top!

  Fam. Maluku

  Helaas lange levertijd van de vloer maar mooi gelegd.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×