Laminaat

Creëer eenvoudig een natuurlijke sfeer in uw woning of (bedrijfs)pand met een laminaatvloer van 040 Vloeren!

Laminaat kan in iedere ruimte van uw woning of pand gebruikt worden, enkel niet in natte ruimtes! Omdat laminaat een (vaak) voordeligere vloer is dan parket of bijvoorbeeld hout, is laminaat momenteel de populairste vloer in ons assortiment!

Een laminaatvloer heeft vele voordelen, maar dat is natuurlijk geen verassing als het op nummer één staat van populairste vloersoorten. Één van die voordelen is dat laminaat er stevig en slijtvast is door de kunststof bovenlaag. Naast de stevigheid zijn laminaatvloeren ook gemakkelijk in onderhoud en is er een eindeloze keuze aan verschillende kleuren en patronen. De toplaag is vaak voorzien van een reliëf, waardoor een laminaatvloer tevens erg realistisch en luxe aanvoelt.

Wilt u budgetvriendelijk een natuurlijke sfeer creëren? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning of (bedrijfs)pand? De adviseurs van 040 Vloeren staan tijdens kantoortijden voor u klaar om al uw vragen omtrent de aanschaf, plaatsing en behandeling van uw laminaatvloer te beantwoorden! U kunt hiervoor bellen met nummer 040-2051882 of contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  Mw. Meijer

  Ik heb laminaat laten leggen, erg netjes.

  John

  Beste 040 Vloeren, bedankt voor alle hulp tijdens het verbouwen van mijn woning. Door jullie is mijn woning geworden zoals ik voor ogen had.

  Familie Brouwer

  Perfecte ondervloer gelegd door 040 vloeren. De tegels hadden we al bij een andere leverancier geregeld, anders hadden we dit ook door 040 vloeren laten doen! Gemoedelijke mensen, no-nonsens en aanpakkers.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×