Hout

Wilt u een duurzame vloer welke een warme sfeer uitstraalt én eenvoudig te onderhouden is?

Dan adviseren de deskundigen van 040 Vloeren een houten vloer aan! Een houten vloer is namelijk de meest duurzame vloer welke ± 35 – 45 jaar mee gaat, een goede investering dus! Uiteraard is het onderhouden van de vloer essentieel voor de levensduur van de vloer, en ook hierin kan 040 Vloeren u adviseren.

Daarnaast heeft een houten vloer als voordeel dat deze diverse malen behandeld/geschuurd kan worden & de vloer dus een volledig andere uitstraling kan krijgen. Hierdoor hoeft u geen nieuwe vloer aan te schaffen en geeft het u wel het gevoel van een nieuwe vloer!
Veel van onze klanten kiezen voor een houten vloer, omdat het warmte toevoegt aan een woning. Mocht dit niet voldoende warmte zijn, kunt u er zelfs voor kiezen een houten vloer te laten plaatsen op een vloerverwarming!

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor u zijn? De adviseurs van 040 Vloeren staan tijdens kantoortijden voor u klaar om al uw vragen omtrent de aanschaf, plaatsing en behandeling van uw houten vloer te beantwoorden!
U kunt hiervoor bellen met nummer 040-2051882 of contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  Richard de Boer

  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen grote fabriek waar 109234 mensen werken maar een regionaal bedrijf, leuk.

  L.p.

  Goede afweging kunnen maken tussen meerdere offertes, gekozen voor 040 vloeren omdat het eerste contact erg prettig was. Netjes een planning ontvangen en deze is nagekomen door de monteurs. Helaas schade ontstaan bij het leggen, maar is netjes opgelost door ze! Al met al een fijn bedrijf.

  Familie Brouwer

  Perfecte ondervloer gelegd door 040 vloeren. De tegels hadden we al bij een andere leverancier geregeld, anders hadden we dit ook door 040 vloeren laten doen! Gemoedelijke mensen, no-nonsens en aanpakkers.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×