Hout

Wilt u een duurzame vloer welke een warme sfeer uitstraalt én eenvoudig te onderhouden is?

Dan adviseren de deskundigen van 040 Vloeren een houten vloer aan! Een houten vloer is namelijk de meest duurzame vloer welke ± 35 – 45 jaar mee gaat, een goede investering dus! Uiteraard is het onderhouden van de vloer essentieel voor de levensduur van de vloer, en ook hierin kan 040 Vloeren u adviseren.

Daarnaast heeft een houten vloer als voordeel dat deze diverse malen behandeld/geschuurd kan worden & de vloer dus een volledig andere uitstraling kan krijgen. Hierdoor hoeft u geen nieuwe vloer aan te schaffen en geeft het u wel het gevoel van een nieuwe vloer!
Veel van onze klanten kiezen voor een houten vloer, omdat het warmte toevoegt aan een woning. Mocht dit niet voldoende warmte zijn, kunt u er zelfs voor kiezen een houten vloer te laten plaatsen op een vloerverwarming!

Wilt u graag weten wat de mogelijkheden voor u zijn? De adviseurs van 040 Vloeren staan tijdens kantoortijden voor u klaar om al uw vragen omtrent de aanschaf, plaatsing en behandeling van uw houten vloer te beantwoorden!
U kunt hiervoor bellen met nummer 040-2051882 of contact met ons opnemen middels het contactformulier.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  Mw. Meijer

  Ik heb laminaat laten leggen, erg netjes.

  John

  Beste 040 Vloeren, bedankt voor alle hulp tijdens het verbouwen van mijn woning. Door jullie is mijn woning geworden zoals ik voor ogen had.

  De Graafjes

  PVC- vloer in onze badkamer laten leggen. Echt top!

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×