Dekvloeren bedrijf

Heeft u verbouwplannen? Of bent u toe aan een geheel nieuw interieur? Vloeren hebben een groot effect op de uitstraling van uw woning. Een dekvloer storten doen we bij 040 Vloeren regelmatig. De ervaren vloerspecialisten van 040 Vloeren geven u een passend advies en is het dekvloeren bedrijf van de regio. Met de perfecte vloer verhogen we uw wooncomfort optimaal.

Wat is een dekvloer?

Een dekvloer wordt voornamelijk geplaatst in aanbouw of renovatieprojecten. Een dekvloer vormt de laag tussen de constructieve vloer en de bovenlaag. Het is dus eigenlijk een tussenvloer. In eerste instantie wordt deze tussenvloer gebruikt als egalisatievloer. Dit maakt het makkelijker om de constructieve vloer aan te leggen. Maar het biedt ook voordelen als het gaat om warmte- en geluidsisolatie.

Een dekvloer biedt de mogelijkheid om diverse leidingen op een keurige manier in de vloer weg te werken. Denk hierbij aan waterleidingen, elektra en de vloerverwarming. Het kan zelfs gebruikt worden om de juiste vloerhoogte te creëren en zo het plaatsen van leidingen onder de vloer mogelijk te maken.

Dekvloer bedrijf

Welke soorten dekvloeren zijn er?

Als u op zoek gaat naar een dekvloeren bedrijf, ziet u de term cementdekvloer waarschijnlijk regelmatig voorbij komen. Dit is dan ook één van de meest voorkomende types dekvloeren.

Een cementdekvloer, ook wel bekend als zandcementvloer, is een smeervloer die bestaat uit zand, cement en water. Deze vloer is uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming.

Naast een cementdekvloer zijn er ook nog gietdekvloeren. Op het eerste oog zijn deze lastig te onderscheiden van cementdekvloeren.

Een gietdekvloer heeft over het algemeen wel langer de tijd nodig om te drogen. Welke vloer u ook kiest, het is altijd handig om een specialist in te huren. 040 Vloeren is het cementdekvloer bedrijf dat u zoekt.

Wat is de prijs van het storten van een dekvloer?

Voor een dekvloer storten is de prijs afhankelijk van de laagdikte, hoe dik de vloer is. Daarnaast heeft het aantal vierkante meters natuurlijk ook effect op de prijs. In de meeste gevallen is een vloer 6 á 7 centimeter.

De prijs per m2 van het smeren van een cementdekvloer varieert dan meestal tussen de €25 en €55 per vierkante meter. Daar zit nog veel speelruimte in, en dat is bewust: de wensen voor vloeren lopen erg uiteen, en dus kunnen de kosten ook uiteenlopen. Zo heeft u bijvoorbeeld nog keuze uit extra isolatie, vloerverwarming of krimpnetten. Deze wensen zorgen voor mogelijke hogere kosten.

De bovenstaande informatie is slechts een indicatie van het tarief. Een dekvloer is echt maatwerk: voor iedere woning, ruimte en oppervlakte verschilt de prijs weer. Wilt u de exacte getallen en precies weten wat u kwijt bent voor een dekvloer? Vul het onderstaande offerte formulier in.

Alle diensten van 040 Vloeren

Bent u op zoek naar een vloerenspecialist? 040 Vloeren houdt zich bezig met het aanleggen, onderhouden en repareren van verschillende vloeren.

Vloeren leggen is de eerste stap, maar zodra de vloer erin ligt, is vloeren onderhoud ook een belangrijk aspect. 040 Vloeren staat graag voor u klaar! Heeft u interesse of vragen? Neem gerust contact op: bel 040-2051882 of stuur een mail naar info@040vloeren.nl.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een dekvloeren bedrijf? Vraag een vrijblijvende offerte aan & ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

Deskundig
Betrouwbaar
Breed aanbod

Uitgelichte reviews

L.p.

Goede afweging kunnen maken tussen meerdere offertes, gekozen voor 040 vloeren omdat het eerste contact erg prettig was. Netjes een planning ontvangen en deze is nagekomen door de monteurs. Helaas schade ontstaan bij het leggen, maar is netjes opgelost door ze! Al met al een fijn bedrijf.

T. Verstappen

We hebben bij dit bedrijf meerdere dingen laten doen o.a. een nieuwe vloer en nieuwe raamkozijnen. De communicatie is prima, de uitvoering nog beter.

Familie Brouwer

Perfecte ondervloer gelegd door 040 vloeren. De tegels hadden we al bij een andere leverancier geregeld, anders hadden we dit ook door 040 vloeren laten doen! Gemoedelijke mensen, no-nonsens en aanpakkers.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

8,7

Onze klanten beoordeelden 040vloeren met een gemiddelde score van: 8,7. Wilt u weten hoe 040vloeren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040vloeren vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×