PVC

Schuift u meerdere keren per jaar uw meubels op een andere plek? Heeft u spelende kinderen of rondrennende huisdieren in uw woning?
Dan is de PVC- vloer dé uitkomst voor u!

PVC is een materiaal wat de laatste jaren aan populariteit heeft gewonnen, door de stevigheid en het duurzame materiaal. Daarnaast is het erg makkelijk te reinigen & bestendig tegen vocht.
Hierdoor kan een PVC- vloer in iedere ruimte gelegd worden, zélfs in uw badkamer!

Ook zijn PVC- vloeren de perfecte vloeren als u huisdieren heeft, omdat de vloer antibacterieel is & vuiltafstotend. Dit komt doordat de vloer enorm vlak afgewerkt is en vuil weinig kans heeft om zich te hechten aan de vloer.

Er is een eindeloze keuze aan kleuren, patronen en merken. Naast de unieke kleuren van PVC- vloeren zijn er ook luxe vloeren met een voelbaar reliëf van steen of hout. Dit zorgt voor een extra luxe uitstraling en geeft u het gevoel van een houten of bijvoorbeeld stenen vloer.

Wilt u graag meer informatie over PVC- vloeren of een afspraak plannen met één van onze adviseurs? Neem contact met ons op en wij sturen onze specialisten graag bij u langs voor passend advies!
Vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaand formulier, u kunt ook een mail sturen naar info@040vloeren.nl of bellen naar 040-2051882.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
    Deskundig
    Betrouwbaar
    Breed aanbod

    Uitgelichte reviews

    L.p.

    Goede afweging kunnen maken tussen meerdere offertes, gekozen voor 040 vloeren omdat het eerste contact erg prettig was. Netjes een planning ontvangen en deze is nagekomen door de monteurs. Helaas schade ontstaan bij het leggen, maar is netjes opgelost door ze! Al met al een fijn bedrijf.

    De Graafjes

    PVC- vloer in onze badkamer laten leggen. Echt top!

    Familie Brouwer

    Perfecte ondervloer gelegd door 040 vloeren. De tegels hadden we al bij een andere leverancier geregeld, anders hadden we dit ook door 040 vloeren laten doen! Gemoedelijke mensen, no-nonsens en aanpakkers.

    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×