Tegelvloer woonkamer

Een vloer is de basis van ieder interieur, het zorgt voor sfeer en bepaalt de uitstraling van uw woning. Woonkamertegels worden steeds populairder. Een tegelvloer in uw woonkamer of huiskamer creëert namelijk een chique en rustgevende uitstraling. Vloeren leggen en tegels plaatsen is iets wat 040 Vloeren dagelijks doet.

Welke vloertegels in de woonkamer?

Een tegelvloer in de woonkamer geeft een gezellige sfeer aan iedere ruimte. De tegels zetten gelijk de toon voor de rest van het interieur. Houdt u van een natuurlijk en rustgevend interieur? Dan is een lichte tegelvloer in de woonkamer precies wat u zoekt.

Ook een tegelvloer in de woonkamer met een landelijke sfeer geeft uw woning een ontspannen sfeer. Wanneer u kiest voor een zwarte tegelvloer in de woonkamer ontstaat er een chique en ruimtelijk effect.

Wilt u tegels laten leggen in de woonkamer? Neem dan contact met ons op.

Keramische tegelvloer in de woonkamer

Een groot voordeel van een keramische tegelvloer is de duurzaamheid. De tegels blijven lang mooi doordat er geen vuil intrekt. Verder zijn keramische tegels kleurvast, slijtvast en ook nog eens onderhoudsvriendelijk.

Keramische tegelvloer woonkamer

Antracieten tegelvloer in de woonkamer

Met grote antraciet tegels maakt u uw woonkamer ruimtelijk en groot, maar tegelijkertijd zorgt u voor een warme en gemoedelijke sfeer. Een antracieten tegelvloer is dan ook een erg luxe en smaakvolle keuze.

Marmeren tegelvloer in de woonkamer

Wat betreft een marmeren tegelvloer kunt u echt alle kanten op. Van marmer in zwart en wit tot aan marmeren tegels in beige: alles is mogelijk. Iedere vloertegel is uniek, maar samen vormen ze altijd een mooi geheel.

Marmeren tegelvloer woonkamer

Houtlook tegelvloer in de woonkamer

Houdt u van een warme, knusse en gezellige uitstraling? Dan is een houtlook tegelvloer precies wat u zoekt. Houtlook tegels zijn keramische tegels die erg onderhoudsvriendelijk zijn, maar wel de charme van echte houten planken overnemen.

Houtlook tegelvloer woonkamer

Betonlook tegels in de woonkamer

Betonlook tegels zijn duurzaam, onderhoudsvriendelijk en ook nog eens erg modern. Daarnaast zijn de tegels perfect te combineren met vloerverwarming. Zo kunt u genieten van een betonlook vloer die niet van echt te onderscheiden is en heeft u altijd warme voeten.

Wat kost het leggen van tegels in de woonkamer?

Bent u op zoek naar vloertegels voor in de woonkamer inclusief het leggen ervan? De kosten van het plaatsen van een tegelvloer in de woonkamer zijn afhankelijk van meerdere aspecten.

Zo hangt de prijs af van het soort tegels, de oppervlakte en de prijs die de tegelzetter hanteert. Wilt u een wat concreter beeld krijgen van de kosten? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Dit doet u door het offerteformulier onderaan de pagina in te vullen.

Wat kost een tegelvloer per m2?

De oppervlakte van de kamer is van grote invloed op de prijs. Hoe meer tegels er nodig zijn, hoe hoger de prijs. Daarnaast is de ene tegel prijziger dan de andere. Zo kunnen de prijzen variëren tussen de € 50 tot € 300 per m².

040 Vloeren voor het leggen van tegels en vloeren in de huiskamer

Wilt u graag een mooie tegelvloer in uw woonkamer? Dan bent u bij 040 Vloeren aan het juiste adres. Ook voor het onderhoud aan vloeren kunt u bij ons terecht. En houdt u graag uw voeten warm? Dan komen wij ook langs voor het aanleggen van vloerverwarming.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op. Bel naar 040-2051882 of stuur een mail naar info@040vloeren.nl.

Wilt u graag een beter beeld van het kostenplaatje? Vraag dan via onderstaand formulier vrijblijvend een offerte aan. U ontvangt zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvraag

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 64 MB.
      Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
    Deskundig
    Betrouwbaar
    Breed aanbod

    Uitgelichte reviews

    Richard de Boer

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen grote fabriek waar 109234 mensen werken maar een regionaal bedrijf, leuk.

    John

    Beste 040 Vloeren, bedankt voor alle hulp tijdens het verbouwen van mijn woning. Door jullie is mijn woning geworden zoals ik voor ogen had.

    VDLinden

    Helaas lang moeten wachten op een offerte omdat – naar zeggen – het erg druk is. Gelukkig alsnog iemand thuis geweest en ons voorzien van advies.
    Past niet in ons budget maar bedankt voor de moeite.

    Heeft u vragen?

    Neem contact met ons op!

    Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

    Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

    8,7

    Onze klanten beoordeelden 040 Vloeren met een gemiddelde score van: 8,7. Wilt u weten hoe 040 Vloeren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

    Beoordeel nu zelf

    Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

    U ontvangt van 040 Vloeren vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

    Offerte aanvragen
    Je gebruikt een verouderde webbrowser

    Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

    ×