Tegelvloer garage

Vraagt u zich wel eens af welke tegels geschikt zijn voor in uw garage? Dan is dat logisch, want er is veel keuze wat betreft een nieuwe tegelvloer voor in uw garage. Maar welke tegels moet u kiezen? 040 Vloeren helpt u graag verder.

Wilt u direct advies? Dan kunt u eenvoudig contact op nemen met onze adviseurs via 040 – 2051882 of via info@040vloeren.nl. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloeren.

Welke tegels zijn geschikt voor uw garage?

Of u nu de garage een hele metamorfose wilt geven of alleen de garagevloer wilt opknappen, een geschikte tegelsoort vinden is altijd belangrijk. Een tegelvloer in de garage krijgt vaak veel te verduren. Hierdoor is de beste vloer voor in de garage: dik, stevig en vetbestendig. Maar welke specifieke tegels legt u nu in de garage en waar moet u nog meer op letten?

Om te beginnen is het belangrijk om een stevige en egale ondervloer te hebben. Een goede optie is het aanbrengen van een cementdekvloer. Hierbij wordt de vloer ‘glad’ gemaakt en wordt deze gebruiksklaar opgeleverd.

U kunt het beste kiezen voor een keramische tegelvloer of betonlook vloertegels. Deze tegels zijn uitermate geschikt als vloer in de garage.

Keramische garagetegels

Een groot voordeel van keramische tegels is dat het aanbod enorm is. U kunt dus eenvoudig keramische  tegels uitkiezen die passen bij uw smaak.

Enkele eigenschappen van keramische garagetegels zijn:

  • Krasbestendig
  • Vetbestendig
  • Duurzaam
  • Makkelijk schoon te houden

U hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken dat uw vloer vlekken vasthoudt. Vooral in een omgeving als een garage is dit praktisch.

Pas op dat de keramische tegels niet te groot zijn, want dit kan veel problemen opleveren. Het beste kunt u kiezen voor een tegel van 60×60 cm of kleiner. Op deze manier voorkomt u breuken in de nieuwe vloer.

Betonlook garagetegels

Betonlook garagetegels zijn een soort keramische tegels met het uiterlijk van beton. De tegels zien er uit als een betonvloer, maar bieden de voordelen van een keramische vloer. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt als garagevloer.

Het onderhouden van betonlook garagetegels is relatief eenvoudig als het regelmatig wordt bijgehouden.

Voordelen van tegels als garagevloer

Een tegelvloer in de garage heeft veel voordelen, u kunt bijvoorbeeld denken aan:

  • Een tegelvloer is makkelijk te leggen.
  • Benzine, lekkende motorolie of druipende verfblikken zijn geen probleem, want ze kunnen niet doordringen in de onderliggende betonlaag van de garagevloer.
  • Een tegelvloer gaat lang mee en is daardoor duurzaam.
  • Er zijn tegels in verschillende kleuren en maten beschikbaar, waardoor de tegels moeiteloos te combineren of vervangen zijn.
  • U heeft geen coating meer nodig.
  • Een tegelvloer is stofvrij, warmtegeleidend en geluiddempend.

tegelvloer garage

Vloertegels in garage laten leggen

Wilt u een tegelvloer laten leggen? 040 Vloeren helpt u met het gehele proces: van oplevering tot nazorg. 040 Vloeren is gespecialiseerd in het leggen van vloeren. Maar we doen daarnaast ook vloeren onderhoud. De deskundige adviseurs van 040 Vloeren komen graag ter plekke om u te voorzien van een passend advies over tegels.

040 Vloeren heeft een zeer breed aanbod aan tegels, waardoor er altijd wel een tegelsoort is die het beste in uw garage past. Of u nu een vloer wilt leggen, of gewoon een vraag heeft. U kunt hiervoor altijd bellen met 040 – 2051882 of contact met ons opnemen via info@040vloeren.nl.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de aanschaf van een nieuwe tegelvloer voor in de garage? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Vul het onderstaande formulier in en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Deskundig
Betrouwbaar
Breed aanbod

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op!

Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

Onze tevreden klanten gaven ons deze review score ...

8,7

Onze klanten beoordeelden 040 Vloeren met een gemiddelde score van: 8,7. Wilt u weten hoe 040 Vloeren door anderen is beoordeeld? Bekijk de reviews van onze klanten. Of geef zelf een beoordeling.

Beoordeel nu zelf

Wilt u een vrijblijvende & gratis offerte ontvangen?

U ontvangt van 040 Vloeren vooraf gratis een vrijblijvende offerte. Vraag een offerte aan en ontvang zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×