Vloerenbedrijf

Bij een vloerenbedrijf kunt u terecht voor allerlei werkzaamheden aan uw vloer. Denk aan het leggen van een nieuwe vloer, maar ook voor het onderhoud van een bestaande vloer kunt u bij een vloerbedrijf terecht.

Bent u op zoek naar een vloerenbedrijf in Brabant? 040 Vloeren is een vloerenbedrijf in de regio Eindhoven. Neem contact op voor vragen, of vraag onderaan deze pagina direct een vrijblijvende offerte aan.

Wat is een vloerenbedrijf?

Een vloerenbedrijf is gespecialiseerd in het leggen, onderhouden en renoveren van vloeren en vloerverwarming. Daarnaast kunt u bij een vloerenbedrijf vaak ook terecht voor advies. Het uitkiezen van de juiste vloer kan namelijk een flinke zoektocht zijn.

Welke werkzaamheden verricht 040 Vloeren?

040 Vloeren is een vloerenbedrijf dat alle bovenstaande werkzaamheden verricht. U kunt bij ons terecht voor het laten leggen van een vloer en onderhoud aan vloeren. We begeleiden u tijdens het hele traject, van begin tot oplevering.

U heeft hierbij altijd de keuze uit verschillende vloeren en materialen. In de alinea hieronder leest u daar meer over.

Bent u op zoek naar een vloerenbedrijf dat zandcement vloeren legt? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Hetzelfde geldt voor het installeren van vloerverwarming. Ook dit kunnen wij voor u realiseren.

Welke soorten vloeren doet 040 Vloeren leggen?

040 Vloeren legt en onderhoudt vloeren van verschillende materialen. Heeft u een nieuwe woning, dan is het soms nog nodig om een cementdekvloer (ofwel zandcement vloer) te storten. Dit is een afwerklaag die ervoor zorgt dat de vloer een vlakke ondergrond heeft, voordat de dekvloer wordt gelegd.

Voor de dekvloer heeft u volop keuze: u kunt parket laten leggen, of laminaat. Maar ook het laten leggen van een tegelvloer of het laten leggen van een visgraat vloer behoort tot de mogelijkheden. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Wij begeleiden en adviseren u graag bij het kiezen van een vloer.

Waarom 040 Vloeren?

040 Vloeren is een goede keus voor mensen die een volledig nieuwe vloer willen laten leggen. We geven advies, hebben een ruim aanbod aan vloeren en installeren de vloer vervolgens ook bij u thuis of op kantoor. Daarnaast kunt u ook voor het onderhoud aan uw vloer bij ons terecht. Kortom; 040 Vloeren is dé vloerenpartner in Eindhoven en omgeving.

Tijdens onze kantoortijden staat ons team voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Benieuwd wat anderen over 040 Vloeren zeggen? Bekijk de reviews.

040 Vloeren: het vloerenbedrijf van Eindhoven en omstreken

Wilt u een dekvloeren bedrijf inschakelen voor het leggen of onderhouden van een vloer? Neem contact op met 040 Vloeren, of vraag direct een offerte aan.

U kunt ons bereiken op 040-2051882 of via info@040vloeren.nl. Weet u al precies wat u wilt? Vraag dan hieronder een vrijblijvende offerte aan via het offerteformulier.

Offerte aanvraag

 • Sleep bestanden hierheen of
  Max. bestandsgrootte: 64 MB.
   Voeg afbeelding(en) toe ter verduidelijking van de offerte aanvraag.
  Deskundig
  Betrouwbaar
  Breed aanbod

  Uitgelichte reviews

  Familie de Boer

  Uitstekend geholpen door Frank. Hij is bij ons thuis geweest en heeft alle opties met ons besproken. We wilden eigenlijk écht hout, maar hebben toch voor pvc gekozen. Super blij mee!

  T. Verstappen

  We hebben bij dit bedrijf meerdere dingen laten doen o.a. een nieuwe vloer en nieuwe raamkozijnen. De communicatie is prima, de uitvoering nog beter.

  Richard de Boer

  Goede prijs/kwaliteit verhouding. Geen grote fabriek waar 109234 mensen werken maar een regionaal bedrijf, leuk.

  Heeft u vragen?

  Neem contact met ons op!

  Neem telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

  Je gebruikt een verouderde webbrowser

  Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

  ×